DTU Kursusbasen - Arkiv

Kursuskode Kursustitel
27002 Biovidenskab
27003 Eksperimentel Biovidenskab
27021 Biologisk kemi (biokemi og molekylærbiologi)
27031 Mikrobiologi og fermenteringsteknologi
27033 Eksperimentel fermenteringsteknologi
27231 Molekylær Biologi og Cellebiologi
27232 Molekylær biologiske øvelser i prokaryoter og eukaryoter
27233 Industrielle bakteriers molekylære genetik
27253 Molekylær Medicinsk Mikrobiologi
27254 Experimentel Molekylær Medicinsk Mikrobiologi
27255 Human mikrobiologi
27258 Generel medicinsk mikrobiologi
27301 Videregående Biokemi
27302 Videregående eksperimentel biokemi
27311 Human fysiologi
27321 Immunologi
27403 Medicinalindustri
27404 Bioindustriel reaktionsteknik
27405 Metabolic Engineering og Functional Genomics
27406 Bioteknologiske oprensningsprocesser
27407 Biodiversitet og screening
27408 Metabolomanalyse
27410 GXP - Good Manufacturing Practice
27411 Biologisk dataanalyse og kemometri
27415 Videregående eksperimentel bioteknologi
27500 Levnedsmiddelbioteknologi
27501 Fisk som råvare
27502 Fisk som levnedsmiddel og ressource
27505 Enzym teknologi
27510 Procesteknik til fødevarefremstilling
27520 Levnedsmiddelproduktionssystemer
27521 Hygiejnisk design af procesudstyr til fødevareproduktion
27522 Levnedsmiddelproduktionssystemer (L)
27525 Modellering og simulering af levnedsmiddelproduktion
27530 Processimulering - biologiske materialer
27552 Skimmelsvampe i bygninger og indeklima
27584 Produktion af biofuels
27611 Introduktion til bioinformatik
27612 DNA Microarrays til Expressionsanalyse
27613 Perl og Unix for bioinformatikere
27614 Videregående bioinformatik
27615 Molekylær Evolution
27616 Bioinformatik og Gene Discovery
27644 Komparativ Mikrobiel Genomanalyse med Bioinformatik
27685 Immunologisk bioinformatik
27700 Fremstilling og karakterisering af levnedsmidler
27706 Praktik for levnedsmiddelingeniører
27710 Levnedsmiddelproduktion
27711 Levnedsmiddelteknologi L
27712 Fødevareproduktion
27721 Mikrobiologi L
27731 Biokemi L
27732 Ernæring
27733 Metoder til separation af biologisk materiale
27734 Biokemi L
27751 Mikrobiologiske aspekter af levnedsmiddelkonservering og kvalitetssikring
27752 Gær- og skimmelsvampe i levneds- og nydelsesmidler
27763 TEMA: Integreret produktudvikling i levnedsmiddelindustrien
27801 Bioreaktionsteknik
27802 Metabolic Engineering og Functional Genomics
27803 Biologisk sekvensanalyse
27810 Fiskemuskel -fysiologi og -biokemi
27811 Anvendt enzymkinetik og -teknologi
27812 Lipid Biokemi and Teknologi, Applikationer and Analyse
27814 FOOD sommerskole: FOOD - et spørgsmål om liv og død
27815 Analytisk microbiel kemi
27816 Control of Secondary Metabolism
27931 Biologisk Kemi
27932 Biologisk Kemi
27942 Bioteknisk kemi og -metodik
27944 Bioteknologi og procesdesign
27961 Bioteknologiske processer