English
|
Log ind
Kursussøgning
Studieplanlæggeren
DTU Kursusbasen - Arkiv
Kursuskode
Kursustitel
27002
Biovidenskab
27003
Eksperimentel Biovidenskab
27021
Biologisk kemi (biokemi og molekylærbiologi)
27031
Mikrobiologi og fermenteringsteknologi
27033
Eksperimentel fermenteringsteknologi
27231
Molekylær Biologi og Cellebiologi
27232
Molekylær biologiske øvelser i prokaryoter og eukaryoter
27233
Industrielle bakteriers molekylære genetik
27253
Molekylær Medicinsk Mikrobiologi
27254
Experimentel Molekylær Medicinsk Mikrobiologi
27255
Human mikrobiologi
27258
Generel medicinsk mikrobiologi
27301
Videregående Biokemi
27302
Videregående eksperimentel biokemi
27311
Human fysiologi
27321
Immunologi
27403
Medicinalindustri
27404
Bioindustriel reaktionsteknik
27405
Metabolic Engineering og Functional Genomics
27406
Bioteknologiske oprensningsprocesser
27407
Biodiversitet og screening
27408
Metabolomanalyse
27410
GXP - Good Manufacturing Practice
27411
Biologisk dataanalyse og kemometri
27415
Videregående eksperimentel bioteknologi
27500
Levnedsmiddelbioteknologi
27501
Fisk som råvare
27502
Fisk som levnedsmiddel og ressource
27505
Enzym teknologi
27510
Procesteknik til fødevarefremstilling
27520
Levnedsmiddelproduktionssystemer
27521
Hygiejnisk design af procesudstyr til fødevareproduktion
27522
Levnedsmiddelproduktionssystemer (L)
27525
Modellering og simulering af levnedsmiddelproduktion
27530
Processimulering - biologiske materialer
27552
Skimmelsvampe i bygninger og indeklima
27584
Produktion af biofuels
27611
Introduktion til bioinformatik
27612
DNA Microarrays til Expressionsanalyse
27613
Perl og Unix for bioinformatikere
27614
Videregående bioinformatik
27615
Molekylær Evolution
27616
Bioinformatik og Gene Discovery
27644
Komparativ Mikrobiel Genomanalyse med Bioinformatik
27685
Immunologisk bioinformatik
27700
Fremstilling og karakterisering af levnedsmidler
27706
Praktik for levnedsmiddelingeniører
27710
Levnedsmiddelproduktion
27711
Levnedsmiddelteknologi L
27712
Fødevareproduktion
27721
Mikrobiologi L
27731
Biokemi L
27732
Ernæring
27733
Metoder til separation af biologisk materiale
27734
Biokemi L
27751
Mikrobiologiske aspekter af levnedsmiddelkonservering og kvalitetssikring
27752
Gær- og skimmelsvampe i levneds- og nydelsesmidler
27763
TEMA: Integreret produktudvikling i levnedsmiddelindustrien
27801
Bioreaktionsteknik
27802
Metabolic Engineering og Functional Genomics
27803
Biologisk sekvensanalyse
27810
Fiskemuskel -fysiologi og -biokemi
27811
Anvendt enzymkinetik og -teknologi
27812
Lipid Biokemi and Teknologi, Applikationer and Analyse
27814
FOOD sommerskole: FOOD - et spørgsmål om liv og død
27815
Analytisk microbiel kemi
27816
Control of Secondary Metabolism
27931
Biologisk Kemi
27932
Biologisk Kemi
27942
Bioteknisk kemi og -metodik
27944
Bioteknologi og procesdesign
27961
Bioteknologiske processer