Aftales med læreren
Ingen eksamen i den ordinære eksamensperiode
Evalueringsform:
Bedømmelsesform:
Faglige forudsætninger:
Overordnede kursusmål:
Kurset tilsigter at give de studerende: (1) En eller flere af følgende kvalifikationer: (a) Praktisk kendskab til kemisk analyseteknik vedrørende levnedsmidler, herunder udvikling af nye analysemetoder, (b) Praktisk kendskab til produkt- og procesudvikling indenfor levnedsmiddelområdet, (c) Praktisk kendskab til levnedsmiddelindustrielle anlægs opbygning og funktion, herunder reparation og vedligehold, (d) Praktisk kendskab til offentlige kontrolforanstaltninger indenfor levnedsmiddelområdet. (2) Forståelse af økonomiske, sociale, miljø- og arbejdsmiljømæssige forhold. (3) Indsigt i en virksomheds/institutions sociale og administrative miljø (kommunikation og samarbejde mellem medarbejdere på flere niveauer samt regler og administrative rutiner). (4) Øvelse i at forelægge arbejdsresultater i rapporter af varierende detaljeringsgrad.
Kursusindhold:
Efter aftale mellem virksomheden/institutionen, BioCentrum-DTU og de studerende formuleres et par mindre arbejdsprojekter med tilhørende rapportering. Der udarbejdes tillige en beskrivelse af (dele af) virksomheden/institutionen (jfr. rapport-skrivningsvejledning og kursusmål 2 og 3). Maksimalt 2 studerende pr. virksomhed (institution).
Bemærkninger:
Obligatorisk for at afslutte levnedsmiddelingeniøruddannelsen. Den studerende kan påbegynde praktikken, når vedkommende har været bindende tilmeldt alle obligatoriske kurser på 1-5 halvår og højest har behov for reeksamen i disse kurser svarende til 20 point på 1-5 halvår (gælder for studerende optaget per 1.9.02).