Kursuskode |
Kursustitel |
23101 |
Introduktion til fødevareproduktionskæder |
23102 |
Fødevaresikkerhed i produktionskæder |
23151 |
Aquatic food primary production: Fishery and aquaculture |
23152 |
Aquatic food processing and technology |
23154 |
Safety and health effects of aquatic food |
23155 |
Marine ressourcer - forskning og innovation |
23205 |
Bekæmpelse af infektionssygdomme |
23206 |
Positiv mikrobiologi og bioteknologi - anvendelse af mikroorganismer i fødevareproduktion |
23210 |
Prædiktiv fødevaremikrobiologi |
23211 |
Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser |
23212 |
Øvelser i fødevarefermenteringer |
23214 |
Life science øvelser og dataanalyse II: Mikrobiologi |
23220 |
Fødevaremikrobiologi |
23255 |
Truslen fra antibiotikaresistens |
23256 |
Epidemiologi - en introduktion |
23257 |
Kompositionel analyse af genomiske data |
23258 |
Generel medicinsk mikrobiologi |
23260 |
Anvendte metoder indenfor metagenomics |
23261 |
Overvågning og epidemiologi af smitsomme sygdomme |
23262 |
Bioinformatik for smitsomme sygdomme |
23272 |
Risikoanalyse i fødevaresikkerhed |
23301 |
Praktisk kemisk fødevareanalyse |
23302 |
Fødevarekemi |
23511 |
Grundlæggende fødevareproduktionsteknologi |
23520 |
Design af fødevareproduktionssystemer |
23521 |
Hygiejnisk design i fødevareindustrien |
23522 |
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer |
23531 |
Entrepreneurship in food and bio engineering |
23532 |
Ølbrygning og egenkontrol kursus |
23552 |
Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course |
23564 |
Integreret produktinnovation i fødevareindustrien |
23662 |
Introduktion til molekylær- og reproduktionstoksikologi |
23711 |
Fødevareteknologi |
23732 |
Ernæring |
23832 |
Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser |
23837 |
Introduction to scientific methodologies and philosophies used in food research |
23839 |
Risk-benefit assessment of foods: methods for quantifying health effects |
23901 |
Grundkursus i fødevareanalyse |
23902 |
Introduktion til fødevarer |
23921 |
Risikoanalyse og modellering |
23924 |
Fødevaremikrobiologi |
23932 |
Biologisk kemi |
23936 |
Kemisk Analyse I |
23937 |
Kemisk Analyse II |
23951 |
Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring |
23952 |
Fødevareteknologi for diplom |
23953 |
Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring |
23962 |
Fødevareproduktion, råvarer og hygiejne |
23982 |
Fødevaresikkerhed og risikovurdering |
23F11 |
Kemisk fødevaresikkerhed |
23F12 |
Mikrobiologisk fødevaresikkerhed i et globalt perspektiv |
KU304 |
Fødevarevidenskabsteori |
KU307 |
Fødevarekemi |
KU320 |
Brewing process and technology |
KU321 |
Brewing and raw materials |
KU322 |
Yeast Physiology and Applications |
KU323 |
NFOK21002U Beer and Packaging Technology |