| Aquatic food processing and technology | |
| Engelsk | |
| 7,5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
| Efterår
Question & Answers session torsdage kl. 14-15. | |
| Campus Lyngby | |
| 13-ugers kursus med e-learning baserede forelæsninger, øvelser og projektarbejde. | |
| [Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
| Instituttet afholder selv eksamen tirsdag d. 7. december 2021, kl. 9-12. | |
| Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Skriftlig eksamen 60% and projekt rapport 40%. Der afleveres 1 rapport og det er denne rapport der indgår i bedømmelsen. | |
| Skriftlig eksamen: 3 timer | |
| Alle hjælpemidler er tilladt | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse |
|
Susan Løvstad Holdt , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
suho@food.dtu.dk | |
| Turid Rustad ,
turid.rustad@ntnu.no | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet | |
I studieplanlæggeren | |
| Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |