| Food safety in production chains | |
| Engelsk | |
| 10 | |
Kandidat |
| F2 (man 13-17, tors 8-12)
| |
| Campus Lyngby | |
| Forelæsninger, seminar, gruppe opgaver, projektgruppearbejde, gruppefremlæggelser og en rapport. | |
| 13-uger | |
| F2A, F2B | |
| Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Vurderingen vil være baseret på en skriftlig rapport, der arbejdes og skrives på igennem kurset (50%) og en individuel 4 timers skriftlig eksamen (50%). Begge dele skal bestås med mindst 02 for at bestå eksamen. | |
| Skriftlig eksamen: 4 timer | |
| Skriftlige hjælpemidler er tilladt | |
| 7-trins skala , ekstern censur | |
| 23101 | |
| Minimum 6 Maksimum: 50 |
|
Per Håkan Vigre , Lyngby Campus, Bygning 204 ,
hvig@food.dtu.dk | |
|
Tina Beck Hansen (Primær kontaktperson) , Lyngby Campus,
Bygning 204, Tlf. (+45) 3588 7556 ,
TIBHA@food.dtu.dk Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 , lduo@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |