| Chemical analysis I | |
| Dansk | |
| 5 | |
Diplomingeniør |
| Juni
| |
| Campus Lyngby | |
| Forelæsninger, praktiske øvelser, projektarbejde, poster præsentation og fremlæggelser | |
| 3-uger | |
| Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Obligatorisk deltagelse i sikkerhedsintroduktion 1. kursusdag, deltagelse i eksperimentelt arbejde og præsentation af poster med resultater er en forudsætning for adgang til eksamen | |
| Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Bedømmelse af en afsluttende rapport (50%) med mundtlig eksamen (50%) | |
| Skriftlige hjælpemidler er tilladt | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| 26471/23932 , 23932 Biologisk kemi 26471 Organisk kemi 26174 Laboratoriekursus for diplomingeniører i fødevaresikkerhed og -kvalitet | |
| Minimum 10 Maksimum: 40 |
|
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk | |
|
Ditte Baun Hermund , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7614 ,
dbala@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |