| Producing new sustainable food ingredients- processes and utilizations | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
| F5A (ons 8-12)
| |
| Campus Lyngby | |
| Forelæsninger, arbejde parvis i forbindelse med udarbejdelse af posters, præsentation af posters og feedback til medstuderende | |
| 13-uger | |
| F5A | |
| Mundtlig eksamen og bedømmelse af opgave(r)
Mundtlig eksamen (50 %) og bedømmelse af posters (50 %). 4 posters skal afleveres. Individuel bedømmelse baseret på en af de afleverede posters plus svar på generelle spørgsmål til teoretiske aspekter. | |
| Max 20 min | |
| Alle hjælpemidler er tilladt :
Posters, noter, kursus materiale og internet er tilladt | |
| 7-trins skala , ekstern censur | |
| 23101 , Kendskab til fødevarekemi anbefales, hvilket kan opnås ved at tage kursus 23302 enten før eller parallelt med dette kursus |
|
Susan Løvstad Holdt , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
suho@food.dtu.dk | |
|
Ditte Baun Hermund , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7614 ,
dbala@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |