KU320 Brewing process and technology

2021/2022

Se den engelsk kursusbeskrivelse
Kursusinformation
Brewing process and technology
Engelsk
7,5
Kandidat
See course NFOK21003U at University of Copenhagen: https:/​/​kurser.ku.dk/​course/​nfok21003u
Se den engelsk beskrivelse.
See course NFOK21003U at University of Copenhagen
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur]
Aftales med underviser
Skriftlig eksamen
See course NFOK21003U at University of Copenhagen
Skriftlig eksamen: 3 timer
See course NFOK21003U at University of Copenhagen
Uden hjælpemidler
7-trins skala , ekstern censur
See course NFOK21003U at University of Copenhagen
Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf. (+45) 4525 2706 , tjho@food.dtu.dk
Kim Lau Johansen , klj@brewingschool.dk
Henrik Siegumfeldt , siegum@food.ku.dk
23 Fødevareinstituttet
Skandinavisk Bryggeri Højeskole; Københavns Universitet
Hos underviser
Se den engelske bekskrivelse
Se den engelsk beskrivelse.
Overordnede kursusmål
See course NFOK21003U at University of Copenhagen
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
Kursusindhold
Se den engelske beskrivelse
Bemærkninger
See course NFOK21003Uat University of Copenhagen
Sidst opdateret
27. april, 2021