| Food Microbiology | |
| Dansk | |
| 10 | |
Diplomingeniør |
| E5A (ons 8-12) og Januar
| |
| Campus Lyngby
Al undervisning foregår i bygning 202 rum 9002 og 9008. I rum
9002 er der teoretisk undervisningen i det tilstødende laboratorie
(9008) er der praktiske øvelser. | |
| Undervisnings-formen er en kombination af forelæsninger, med tilhørende praktiske øvelser i mikrobiologi. De studerende skal fremlægge resultater for de praktiske øvelser. Til udvalgte øvelser skrives der rapporter. Desuden vil der i nogle sessioner være gruppearbejde, hvor enten underviseren eller de studerende fremlægger i plenum. | |
| 13-uger + 3-uger | |
| E5A, Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Den skriftlige eksamen efter 13 ugers perioden, mundtlige i slutningen af 3 ugers perioden | |
| Skriftlig og mundtlig eksamen
Samlet karakter af delene: individuel skriftlig eksamen på 2 timer efter 13 ugers perioden (tæller 45 %), en grupperapport i 13 ugers perioden (tæller 10 %), og mundtlig individuel eksamen efter 3 ugers perioden (tæller 45 %). De ikke-karakter givende rapporter i både 13 og 3 ugers perioden skal godkendes, før man kan gå til skriftlig eller mundtlig eksamen. | |
| Skriftlig eksamen: 2 timer
Mundtlig eksamen: ca. 20 minutter | |
| Uden hjælpemidler :
Den skriftlige eksamen ligger efter 13 ugers perioden og den mundtlige ligger i slutningen af 3-ugers perioden. | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| 23923 | |
| 2392323220 | |
| Have fulgt kurset Biologisk kemi 23932 | |
| Minimum 10 Maksimum: 40 |
|
Lisbeth Truelstrup Hansen , Lyngby Campus, Bygning 204, Tlf.
(+45) 3588 6278 ,
litr@food.dtu.dk | |
|
Tina Beck Hansen , Lyngby Campus, Bygning 204, Tlf.
(+45) 3588 7556 ,
TIBHA@food.dtu.dk Jonas Steenholdt Sørensen , Lyngby Campus, Bygning 204, Tlf. (+45) 3588 6350 , jonsor@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I
studieplanlæggeren |