23151 Aquatic food primary production: Fishery and aquaculture

2021/2022

Dette kursus er obligatorisk for kandidatuddannelsen Aquatic Food Production – Safety and Quality (AQFood). Kurset er E-learning baseret
AQFood studerende skal kontakte Susan Løvstad Holdt inden de melder sig til kurset (suho@food.dtu.dk)
Kursusinformation
Aquatic food primary production: Fishery and aquaculture
Engelsk
7,5
Kandidat
Kurset udbydes som enkeltfag
Efterår
Question & Answers session onsdage kl. 14-15.
Campus Lyngby
13 ugers kursus med e-learning baserede forelæsninger, diskussioner øvelser og projektrapport.
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur]
Instituttet afholder selv eksamen fredag den 17. december 2021, kl. 9-12.
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Written exam 60%, and one project thesis 40%.
Skriftlig eksamen: 3 timer
Alle hjælpemidler er tilladt
7-trins skala , intern bedømmelse
Susan Løvstad Holdt , Lyngby Campus, Bygning 201 , suho@food.dtu.dk
Odd-Ivar Lekang , odd-ivar.lekang@nmbu.no
23 Fødevareinstituttet
Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB)
I studieplanlæggeren
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk
Overordnede kursusmål
Se engelsk kursusbeskrivelse
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
Kursusindhold
Se engelsk kursusbeskrivelse
Sidst opdateret
17. juni, 2021