Aquatic food primary production: Fishery and aquaculture | |
Engelsk | |
7,5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
Efterår
Question & Answers session onsdage kl. 14-15. | |
Campus Lyngby | |
13 ugers kursus med e-learning baserede forelæsninger, diskussioner øvelser og projektrapport. | |
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
Instituttet afholder selv eksamen fredag den 17. december 2021, kl. 9-12. | |
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Written exam 60%, and one project thesis 40%. | |
Skriftlig eksamen: 3 timer | |
Alle hjælpemidler er tilladt | |
7-trins skala , intern bedømmelse |
Susan Løvstad Holdt , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
suho@food.dtu.dk | |
Odd-Ivar Lekang ,
odd-ivar.lekang@nmbu.no | |
23 Fødevareinstituttet | |
Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB) | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |