| The threat from antimicrobial resistance | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
| August
| |
| Campus Lyngby | |
| Ca. 40% forelæsninger (både traditionelle og e-learning), 30% praktisk laboratoriearbejde (antimikrobiel resistensbestemmelse og sekventering), 30% projektbaseret bioinformatisk projekt gruppearbejde. | |
| 3-uger | |
| Sidste dag(e) i 3-ugersperioden | |
| Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Den mundtlige eksamen varer ca 25 min. Det er en forudsætning for den mundtlige eksamen at den studerende har afleveret et antibiotika factsheet og en caserapport (begge gruppearbejde) og har deltaget i en kort online test af forståelsen af det udførte laboratoriearbejde. Den mundtlige eksamen tæller for 80 % af karakteren, den online test tæller for 20 %. | |
| Uden hjælpemidler | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| 27002/27008.27051.36626.23205.23258 , Kræver grundlæggende færdigheder i mikrobiologi, mikrobiel fysiologi og biokemi. Basalt kendskab til dyrkning af bakterier, PCR og molekylærbiologi vil være en fordel. https://www.coursera.org/learn/antimicrobial-resistance | |
| Minimum 10 Maksimum: 30 |
|
Rene S. Hendriksen , Lyngby Campus, Bygning 204, Tlf.
(+45) 3588 6288 ,
rshe@food.dtu.dk | |
|
Jette Sejer Kjeldgaard (Primær kontaktperson) , Lyngby Campus,
Bygning 204, Tlf. (+45) 3588 6269 ,
jetk@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |