DTU Kursusbasen - Arkiv

27 BioCentrum-DTU
Kursuskode Kursustitel
27000 Almen bioteknologi og biovidenskab
27001 Almen bioteknologi og biovidenskab, mindre kursus
27011 Introduktion til bioinformatik
27012 DNA Microarrays til Expressionsanalyse
27013 Perl og Unix for bioinformatikere
27014 Bioinformatik
27021 Biologisk kemi (biokemi og molekylærbiologi)
27031 Mikrobiologi og fermenteringsteknologi
27033 Eksperimentel fermentingsteknologi
27214 Videregående bakteriel fysiologi
27231 Molekylær Biologi og Cellebiologi
27232 Molekylær biologiske øvelser i prokaryoter og eukaryoter
27233 Industrielle bakteriers molekylære genetik
27253 Molekylær Bioteknologi og Medicinsk Bioteknologi
27262 Miljømikrobiologi
27301 Videregående Biokemi
27302 Videregående eksperimentel biokemi
27311 Human fysiologi
27321 Immunologi
27381 Biokemi 2 (gammel studieordning)
27403 Medicinalindustri
27404 Bioindustriel reaktionsteknik
27405 Metabolic Engineering og Functional Genomics
27406 Bioteknologiske oprensningsprocesser
27442 GXP - Good Manufacturing Practice
27443 Videregående eksperimentel bioteknologi
27444 Komparativ Mikrobiel Genomanalyse med Bioinformatik
27485 Immunologisk bioinformatik
27500 Levnedsmiddelbioteknologi
27501 Fisk som råvare
27502 Fisk som levnedsmiddel og ressource
27505 Enzym teknologi
27511 Kemometri og klassifikation
27520 Levnedsmiddelproduktionssystemer
27550 Biodiversitet og screening
27552 Skimmelsvampe i bygninger og indeklima
27580 Hygiejnisk design af procesudstyr til fødevareproduktion
27581 Økologisk og skånsom produktion af fødevarer
27582 Procesmikrobiologi
27583 Analytisk skimmelsvampekemi
27584 Anaerob bioteknologi
27700 Fremstilling og karakterisering af levnedsmidler
27706 Praktik for levnedsmiddelingeniører
27710 Levnedsmiddelproduktion
27711 Levnedsmiddelteknologi L
27715 Kødprodukters forarbejdningsteknologi
27717 Funktionalitet og funktionelle ingredienser i levnedsmidler
27721 Mikrobiologi L
27722 Bioteknologisk mikrobiologi; gær og bakterier
27723 Øvelser i molekylærbiologi og fysiologi hos gær og mælkesyrebakterier
27731 Biokemi L
27732 Ernæring
27733 Metoder til separation af biologisk materiale
27751 Mikrobiologiske aspekter af levnedsmiddelkonservering og kvalitetssikring
27752 Gær- og skimmelsvampe i levneds- og nydelsesmidler
27761 Tema: Funktionelle fødevarer og Novel foods
27762 TEMA: Produktudvikling i levnedsmiddelindustrien
27763 TEMA: Produktteknologi og produktdesign
27801 Bioreaktionsteknik
27802 Metabolic Engineering og Functional Genomics
27803 Biologisk sekvensanalyse
27804 Lipid biokemi og metabolisme i relation til bioteknologi
27805 Svampe kemotaksonomi - analytiske metoder og praktiske applikationer
27807 Bioetik
27809 Multivariate Analyse af Kvalitet
27840 Metabolic Engineering
27931 Biologisk Kemi
27942 Bioteknisk kemi og -metodik
27961 Bioteknologiske processer
27967 Bioteknologiske oprensnings processer
27971 Eksamensprojekt, laboratorieprojekt