2002/2003

27700 Fremstilling og karakterisering af levnedsmidler

Engelsk titel: 


Production and Characterization of Food

Sprog:


Point (ECTS )

  5

Kursustype:   

Levnedsmiddel
Kurset udbydes under Tompladsordningen


Skemaplacering:

Juni

NB! Kursusstart 16.6.03


 

Undervisningsform:

Forelæsninger, seminar og øvelser

Kursets varighed:

13-uger

Evalueringsform:

Bedømmelsesform:

Pointspærring:

Faglige forudsætninger:

Overordnede kursusmål:

At opnå et introducerende kendskab til nogle råvarer, hvorledes disse omdannes til levnedsmidler, hvorledes disse kan karakteriseres (fysisk, kemisk, biokemisk og mikrobiologisk) og hvorledes eksperimentelt arbejde planlægges og rapporteres.


Kursusindhold:

Omfatter en produktion af udvalgte levnedsmidler (f. eks. yoghurt, marmelade, hvedebrød, småkager, pommes frites, hønsepaté). Det enkelte levnedsmiddel karakteriseres under hensyntagen til levnedsmidlets beskaffenhed: biokemisk, kemisk, fysisk og mikrobiologisk.


Bemærkninger:

Kurset er obligatorisk på levnedsmiddeluddannelsen. Rapporter og resultater færdigevalueres i det følgende kursus 27710


Kursusansvarlig:

Jørgen Risum, 227, 154, (+45) 4525 2962, jr@biocentrum.dtu.dk  

Institut:

27 BioCentrum-DTU

Nøgleord:

levnedsmiddelproduktion
Sidst opdateret: 17. marts, 2003