2002/2003
27500 Levnedsmiddelbioteknologi 2002/2003
Engelsk titel: Food Biotechnology Sprog:
Dansk Point
(ECTS )
5 Kursustype:
Levnedsmiddel Kursus for civilingeniørstuderende- Kurset udbydes under Tompladsordningen
Skemaplacering:
F1B
Undervisningsform: Forelæsninger samt gruppearbejde over ét tema for hver gruppe. Udarbejdelse af rapporter/foredrag i grupper.
Kursets varighed:
13-uger Eksamensplacering:
F1B,
E1B
Evalueringsform:
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er) Skriftlig 2-timers eksamen i sidste halvdel af semestret og bedømmelse af én rapport ved semestrets slutning. Karakteren for hver del indgår med 50% i den samlede eksamenskarakter. Bedømmelsesform: 13-skala, intern bedømmelse Pointspærring: 30221.25232 Faglige forudsætninger: 25111 / 25771 / 27731 / 24101 / 27021 Overordnede kursusmål:
At give de studerende den nødvendige basale viden til at vurdere kvalitetsmæssige problemstillinger i forbindelse med bioteknologisk produktion af levnedsmidler samt anvendelse af ingredienser fremstillet ved bioteknologiske processer.
Kursusindhold:
Levnedsmiddelkvalitet, levnedsmiddelmikrobiologi, fermenterede levnedsmidler, biokonservering, functional foods, genetisk modificerede organismer, levnedsmiddelingredienser fremstillet ved bioteknologiske processer.
Bemærkninger:
Kurset er pointgivende for specialisering i fagområderne 'levnedsmiddelbioteknologi' og 'biokemi og ernæring'. Tilknyttede tilbud: 27505 og 27520.
Kursusansvarlig:
, 227, 056, (+45) 4525 2774
Institut:
27 BioCentrum-DTU Nøgleord: Levnedsmidler, Bioteknologi, Fermentering, Biokonservering, Functional Foods
Sidst opdateret:
17. marts, 2003