Kursuskode |
Kursustitel |
27000 |
Almen bioteknologi og biovidenskab |
27001 |
Almen bioteknologi og biovidenskab, mindre kursus |
27011 |
Introduktion til bioinformatik |
27012 |
DNA Microarrays til Expressionsanalyse |
27013 |
Perl og Unix for bioinformatikere |
27014 |
Bioinformatik |
27021 |
Biologisk kemi (biokemi og molekylærbiologi) |
27031 |
Mikrobiologi og fermenteringsteknologi |
27033 |
Eksperimentel fermentingsteknologi |
27214 |
Videregående bakteriel fysiologi |
27231 |
Molekylær Biologi og Cellebiologi |
27232 |
Molekylær biologiske øvelser i prokaryoter og eukaryoter |
27233 |
Industrielle bakteriers molekylære genetik |
27253 |
Molekylær Bioteknologi og Medicinsk Bioteknologi |
27262 |
Miljømikrobiologi |
27301 |
Videregående Biokemi |
27302 |
Videregående eksperimentel biokemi |
27311 |
Human fysiologi |
27321 |
Immunologi |
27381 |
Biokemi 2 (gammel studieordning) |
27403 |
Medicinalindustri |
27404 |
Bioindustriel reaktionsteknik |
27405 |
Metabolic Engineering og Functional Genomics |
27406 |
Bioteknologiske oprensningsprocesser |
27442 |
GXP - Good Manufacturing Practice |
27443 |
Videregående eksperimentel bioteknologi |
27444 |
Komparativ Mikrobiel Genomanalyse med Bioinformatik |
27485 |
Immunologisk bioinformatik |
27500 |
Levnedsmiddelbioteknologi |
27501 |
Fisk som råvare |
27502 |
Fisk som levnedsmiddel og ressource |
27505 |
Enzym teknologi |
27511 |
Kemometri og klassifikation |
27520 |
Levnedsmiddelproduktionssystemer |
27550 |
Biodiversitet og screening |
27552 |
Skimmelsvampe i bygninger og indeklima |
27580 |
Hygiejnisk design af procesudstyr til fødevareproduktion |
27581 |
Økologisk og skånsom produktion af fødevarer |
27582 |
Procesmikrobiologi |
27583 |
Analytisk skimmelsvampekemi |
27584 |
Anaerob bioteknologi |
27700 |
Fremstilling og karakterisering af levnedsmidler |
27706 |
Praktik for levnedsmiddelingeniører |
27710 |
Levnedsmiddelproduktion |
27711 |
Levnedsmiddelteknologi L |
27715 |
Kødprodukters forarbejdningsteknologi |
27717 |
Funktionalitet og funktionelle ingredienser i levnedsmidler |
27721 |
Mikrobiologi L |
27722 |
Bioteknologisk mikrobiologi; gær og bakterier |
27723 |
Øvelser i molekylærbiologi og fysiologi hos gær og mælkesyrebakterier |
27731 |
Biokemi L |
27732 |
Ernæring |
27733 |
Metoder til separation af biologisk materiale |
27751 |
Mikrobiologiske aspekter af levnedsmiddelkonservering og kvalitetssikring |
27752 |
Gær- og skimmelsvampe i levneds- og nydelsesmidler |
27761 |
Tema: Funktionelle fødevarer og Novel foods |
27762 |
TEMA: Produktudvikling i levnedsmiddelindustrien |
27763 |
TEMA: Produktteknologi og produktdesign |
27801 |
Bioreaktionsteknik |
27802 |
Metabolic Engineering og Functional Genomics |
27803 |
Biologisk sekvensanalyse |
27804 |
Lipid biokemi og metabolisme i relation til bioteknologi |
27805 |
Svampe kemotaksonomi - analytiske metoder og praktiske applikationer |
27807 |
Bioetik |
27809 |
Multivariate Analyse af Kvalitet |
27840 |
Metabolic Engineering |
27931 |
Biologisk Kemi |
27942 |
Bioteknisk kemi og -metodik |
27961 |
Bioteknologiske processer |
27967 |
Bioteknologiske oprensnings processer |
27971 |
Eksamensprojekt, laboratorieprojekt |