DTU Kursusbasen - Arkiv

23 Fødevareinstituttet
Kursuskode Kursustitel
23101 Introduktion til fødevareproduktionskæder
23102 Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23151 Aquatic Food Primary Production: Fishery and Aquaculture
23152 Aquatic Food Processing and Technology
23153 Aquatic Food Supply Chain Management, Environment and Resources
23154 Safety and Health Effects of Aquatic Food
23205 Bekæmpelse af infektionssygdomme
23258 Generel medicinsk mikrobiologi
23271 Risiko analyse i fødevaresikkerhed
23281 Præklinisk lægemiddeludvikling
23301 Praktisk kemisk fødevaresikkerhed
23302 Fødevarekemi
23511 Grundlæggende Fødevareproduktionsteknologi
23512 Grundlæggende Fødevareproduktionsteknologi (komprimeret)
23520 Design af fødevareproduktionssystemer
23521 Hygiejnisk design i fødevareindustrien
23522 Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23531 Entrepreneurship in Food and Bio Engineering
23532 Øl brygning og egenkontrol kursus
23551 Prædiktiv Fødevaremikrobiologi
23552 Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course
23561 Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter
23564 Integreret produktudvikling i fødevareindustrien
23661 Smag på toksikologien! Kemiske stoffer og sundhed
23711 Fødevareteknologi
23732 Ernæring
23832 Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser
23833 Anvendt toksikologi
23836 Quantitative Microbiological Risk Assessment
23837 Introduction to scientific methodologies and philosophies used in food research
23901 Grundkursus i fødevareanalyse
23902 Introduktion til fødevarer
23921 Risikoanalyse og modellering
23923 Fødevare mikrobiologi
23932 Biologisk Kemi
23935 Fødevarekemi og kemiske analyser
23951 Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring
23962 Fødevareproduktion, råvarer og hygiejne
23981 Toksikologi