Lipid Biochemistry, Technology, Applications and Analysis | |
Engelsk | |
4 | |
Ph.d., Fagligt fokuseret kursus Kurset udbydes under tompladsordningen |
Oktober/november i ulige år (2015, 2017 ...).
Afholdes næste gang: 2017 | |
Campus Lyngby
For 1 af øvelserne i kurset vil de studerende skulle udføre
øvelsen i Århus (1 1/2 dag) | |
Fuldtidsdeltagelse med forelæsninger og gruppearbejde/øvelser | |
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
Bedømmelse af øvelser
Præsentation af resultater fra øvelse plus teoretisk opgave | |
Alle hjælpemidler er tilladt | |
bestået/ikke bestået , intern bedømmelse | |
Minimum 8 Maksimum: 16 |
Charlotte Jacobsen , Lyngby Campus, Bygning 204 ,
chja@food.dtu.dk Lars Hellgren Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 , lduo@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
27 Institut for
Systembiologi | |
Århus Universitet Københavns Universitet | |
Hos underviser
September 2017
Tilmelding sker pr. e-mail til Charlotte Jacobsen, DTU Fødevareinstituttet: chja@food.dtu.dk |