| Integrated product development in the food industry | |
| Engelsk | |
| 10 | |
Kandidat Kurset udbydes under tompladsordningen |
| E5 (ons 8-17)
| |
| Campus Lyngby | |
| Projektarbejde (såvel teoretisk som eksperimentelt) med jævnlige statusdiskussioner samt nogle forelæsninger, også med bidrag fra gæster fra fødevareindustrien. | |
| 13-uger | |
| E5A, E5B | |
| Bedømmelse af opgave(r)/rapport(er)
Vurdering af en rapport (50%) og en individuel mundtlig fremlæggelse og diskussion (50%). | |
| Skriftlige hjælpemidler er tilladt | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| 27764 | |
| Fødevareteknologi, -kemi og -mikrobiologi på bachelorniveau. | |
| Minimum 6 |
|
Bo Munk Jørgensen , Lyngby Campus, Bygning 227, Tlf.
(+45) 4525 2547 ,
bojo@food.dtu.dk Egon Bech Hansen , Lyngby Campus, Bygning 202, Tlf. (+45) 3588 6203 , egbh@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |