23152 Aquatic Food Processing and Technology

2016/2017

Kurset er E-learning baseret
Kursusinformation
Aquatic Food Processing and Technology
Engelsk
7,5
Kandidat
Kurset udbydes under tompladsordningen
Efterår
Campus Lyngby
Se engelske kursusbeskrivelse
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur]
Aftales med underviser, Instituttet afholder selv eksamen
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Written exam 60% and project thesis 40%
3 timer
Uden hjælpemidler
7-trins skala , ekstern censur
Charlotte Jacobsen , Lyngby Campus, Bygning 204 , chja@food.dtu.dk
Turid Rustad , turid.rustad@biotech.ntnu.no

23 Fødevareinstituttet
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
I studieplanlæggeren
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk
Overordnede kursusmål
Se engelsk kursusbeskrivelse
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
Kursusindhold
Se engelske kursusbeskrivelse
Sidst opdateret
01. november, 2016