23531 Entrepreneurship in Food and Bio Engineering

2016/2017

Se den engelske beskrivelse
Kursusinformation
Entrepreneurship in Food and Bio Engineering
Engelsk
5
Kandidat
Kurset udbydes under tompladsordningen
August
Se den engelske beskrivelse
Campus Lyngby
Se den engelske beskrivelse
Se den engelsk beskrivelse
3-uger
Aftales med underviser, Se den engelske beskrivelse
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se den engelske beskrivelse
Oral exam, 20 min
Uden hjælpemidler :

Se den engelske beskrivelse

7-trins skala , intern bedømmelse
Ingen
Ingen
Se den engelsk beskrivelse Ingen
Minimum 5
Dorte Wiene , Bygning xx , dorwien@food.dtu.dk
Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf. (+45) 4525 2706 , tjho@food.dtu.dk
Nanna Viereck , nav@food.ku.dk

23 Fødevareinstituttet
Københavns Universitet
I studieplanlæggeren
15th of June for non DTU students via e-mail to course responsible
Students from Copenhagen Uni should enrol for the course at DTU. Private persons and from industry are welcome.
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk
Overordnede kursusmål
Se den engelske beskrivelse
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Understand the special entrepreneurial challenges in the food sector
  • Identify business opportunities
  • Develop business models
  • Analyze markets for knowledge based products and services
  • Set up questionnaires and interview customers
  • Analyze customer value proposition
  • Plan the establishment of a company (Business planning)
  • Determine capital requirements
  • Establish cash flow projection
  • Establish budgets on profit/loss, assets/liabilities
  • Specify management competence profiles
  • Prepare a business plan
Kursusindhold
Se den engelske beskrivelse
Litteraturhenvisninger
se den engelsk beskrivelse
Bemærkninger
Se den engelske beskrivelse
Sidst opdateret
24. april, 2017