| Practical Chemical Food Safety | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Kandidat Kurset udbydes under tompladsordningen |
| Januar
| |
National Food Institute, DTU, Mørkhøj Bygade 19, 2860
Søborg | |
| Forelæsninger, øvelser, gruppearbejde og præsentationer | |
| 3-uger | |
| Umiddelbart efter undervisningen (3-ugers-kursus), Sidste dag i tre-ugersperioden | |
| Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
mundtlig eksamen/rapport (50/50), aktivitet under øvelser kræves for eksamensdeltagelse | |
| 20 min | |
| Uden hjælpemidler | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| 23102 , Kendskab til kontaminanter i fødevarer en fordel. | |
| Minimum 4 Maksimum: 16 |
|
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk Rie Romme Rasmussen , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf. (+45) 3588 7455 , riro@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |