Kursuskode |
Kursustitel |
23101 |
Introduktion til fødevareproduktionskæder |
23102 |
Fødevaresikkerhed i produktionskæder |
23151 |
Aquatic Food Primary Production: Fishery and Aquaculture |
23152 |
Aquatic Food Processing and Technology |
23153 |
Aquatic Food Supply Chain Management, Environment and Resources |
23154 |
Safety and Health Effects of Aquatic Food |
23205 |
Bekæmpelse af infektionssygdomme |
23258 |
Generel medicinsk mikrobiologi |
23271 |
Risiko analyse i fødevaresikkerhed |
23281 |
Præklinisk lægemiddeludvikling |
23301 |
Praktisk kemisk fødevaresikkerhed |
23302 |
Fødevarekemi |
23511 |
Grundlæggende Fødevareproduktionsteknologi |
23512 |
Grundlæggende Fødevareproduktionsteknologi (komprimeret) |
23520 |
Design af fødevareproduktionssystemer |
23521 |
Hygiejnisk design i fødevareindustrien |
23522 |
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer |
23531 |
Entrepreneurship in Food |
23532 |
Øl brygning og egenkontrol sommer kursus |
23533 |
One Health Summer University |
23551 |
Prædiktiv Fødevaremikrobiologi |
23552 |
Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course |
23561 |
Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter |
23564 |
Integreret produktudvikling i fødevareindustrien |
23661 |
Smag på toksikologien! Kemiske stoffer og sundhed |
23711 |
Fødevareteknologi |
23732 |
Ernæring |
23832 |
Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser |
23833 |
Anvendt toksikologi |
23836 |
Quantitative Microbiological Risk Assessment |
23837 |
Introduction to scientific methodologies and philosophies used in food research |
23901 |
Grundkursus i fødevareanalyse |
23902 |
Introduktion til fødevarer |
23921 |
Risikoanalyse og modellering |
23923 |
Fødevare mikrobiologi |
23932 |
Biologisk Kemi |
23935 |
Projekt i Fødevarekemiske analyser |
23951 |
Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring |
23962 |
Fødevareproduktion, råvarer og hygiejne |
23981 |
Toksikologi |