Aftales med underviser, Se den engelske
beskrivelse
Evalueringsform:
Eksamens varighed:
Hjælpemidler:
Bedømmelsesform:
Pointspærring:
Obligatoriske forudsætninger:
Anbefalede forudsætninger:
Deltagerbegrænsning:
Minimum 5 Maksimum: 80
Overordnede kursusmål:
Se den engelske beskrivelse
Læringsmål:
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
Understand the special entrepreneurial challenges in the food
sector
Identify business opportunities
Develop business models
Analyse markets for knowledge based products and services
Set up questionaires and interview customers
Analyse customer value proposition
Plan the establishment of a company (business planning)
Determine capital requirements
Establish cash flow projection
Establish budgets on profit/loss, assets/liabilities
Specify management competence profiles
Prepare a business plan
Kursusindhold:
Se den engelske beskrivelse
Litteraturhenvisninger:
se den engelsk beskrivelse
Bemærkninger:
Se den engelske beskrivelse
Mulighed for GRØN DYST deltagelse:
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller
forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om
bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på
http://www.groendyst.dtu.dk
15th of May for non-DTU students via e-mail to course responsible.
Students from Copenhagen Uni should enrol for the course at DTU.
Private persons and from industry are welcome.
Sidst opdateret: 12. maj, 2016
Kopier links for linkning til denne kursusbeskrivelse
Denne version:
Nyeste version:
Denne version vil altid linke til denne version af kursusbeskrivelsen.
Nyeste version vil linke til den nyeste version af kursusbeskrivelsen.