English
|
Log ind
Kursussøgning
Studieplanlæggeren
DTU Kursusbasen - Arkiv
Kursuskode
Kursustitel
23101
Introduktion til fødevareproduktionskæder
23102
Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23151
Aquatic Food Primary Production: Fishery and Aquaculture
23152
Aquatic Food Processing and Technology
23153
Aquatic Food Supply Chain Management, Environment and Resources
23154
Safety and Health Effects of Aquatic Food
23205
Bekæmpelse af infektionssygdomme
23258
Generel medicinsk mikrobiologi
23271
Risiko analyse i fødevaresikkerhed
23281
Præklinisk lægemiddeludvikling
23301
Praktisk kemisk fødevaresikkerhed
23302
Fødevarekemi
23511
Grundlæggende Fødevareproduktionsteknologi
23512
Grundlæggende Fødevareproduktionsteknologi (komprimeret)
23520
Design af fødevareproduktionssystemer
23521
Hygiejnisk design i fødevareindustrien
23522
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23531
Entrepreneurship in Food
23532
Øl brygning og egenkontrol sommer kursus
23533
One Health Summer University
23551
Prædiktiv Fødevaremikrobiologi
23552
Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course
23561
Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter
23564
Integreret produktudvikling i fødevareindustrien
23661
Smag på toksikologien! Kemiske stoffer og sundhed
23711
Fødevareteknologi
23732
Ernæring
23832
Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser
23833
Anvendt toksikologi
23836
Quantitative Microbiological Risk Assessment
23837
Introduction to scientific methodologies and philosophies used in food research
23901
Grundkursus i fødevareanalyse
23902
Introduktion til fødevarer
23921
Risikoanalyse og modellering
23923
Fødevare mikrobiologi
23932
Biologisk Kemi
23935
Projekt i Fødevarekemiske analyser
23951
Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring
23962
Fødevareproduktion, råvarer og hygiejne
23981
Toksikologi