DTU Kursusbasen - Arkiv

Kursuskode Kursustitel
23101 Introduktion til fødevareproduktionskæder
23102 Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23151 Aquatic food primary production: Fishery and aquaculture
23152 Aquatic food processing and technology
23154 Safety and health effects of aquatic food
23155 Marine ressourcer - forskning og innovation
23205 Bekæmpelse af infektionssygdomme
23206 Positiv mikrobiologi og bioteknologi - anvendelse af mikroorganismer i fødevareproduktion
23208 Brewing 1
23209 Brewing 2
23210 Prædiktiv fødevaremikrobiologi
23211 Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser
23212 Øvelser i fødevarefermenteringer
23213 Introduktion til molekylær diagnostik
23220 Fødevaremikrobiologi
23255 Truslen fra antibiotikaresistens
23256 Epidemiologi - en introduktion
23257 Kompositionel analyse af genomiske data
23258 Generel medicinsk mikrobiologi
23259 Helgenom analyser i mikrobiologisk diagnostik
23272 Risikoanalyse i fødevaresikkerhed
23281 Præklinisk lægemiddeludvikling
23301 Praktisk kemisk fødevareanalyse
23302 Fødevarekemi
23511 Grundlæggende fødevareproduktionsteknologi
23520 Design af fødevareproduktionssystemer
23521 Hygiejnisk design i fødevareindustrien
23522 Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23531 Entrepreneurship in food and bio engineering
23532 Ølbrygning og egenkontrol kursus
23534 Entrepreneurship in food and bioengineering
23552 Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course
23564 Integreret produktinnovation i fødevareindustrien
23662 Introduktion til molekylær- og reproduktionstoksikologi
23711 Fødevareteknologi
23732 Ernæring
23832 Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser
23837 Introduction to scientific methodologies and philosophies used in food research
23839 Risk-benefit assessment of foods: methods for quantifying health effects
23901 Grundkursus i fødevareanalyse
23902 Introduktion til fødevarer
23921 Risikoanalyse og modellering
23924 Fødevaremikrobiologi
23932 Biologisk kemi
23936 Kemisk Analyse I
23937 Kemisk Analyse II
23951 Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring
23952 Fødevareteknologi for diplom
23953 Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring
23962 Fødevareproduktion, råvarer og hygiejne
23981 Toksikologi
23982 Fødevaresikkerhed og risikovurdering