| Practical exercises in food fermentation | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Bachelor Kurset udbydes som enkeltfag |
| Juni
Undervises i DTUs juni 3 ugersundervisningsperiode, fra juni 2021 | |
Undervisningen foregår 1 uge på DTU, 1 uge på KU og 1 uge på
KP | |
| Lab øvelser, forlæsninger, workshops, gruppe arbejde | |
| 3-uger | |
| Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Mundtlig eksam på sidste dag af kursus | |
| Mundtlig eksamen
Præsentation af poster | |
| Offentliggøres ved kursusstart | |
| Alle hjælpemidler er tilladt | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| Har færdiggjort et år af en uddannelse indenfor mikrobiologi, bioteknologi, fødevare teknologi eller lignende. |
|
Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf.
(+45) 4525 2706 ,
tjho@food.dtu.dk | |
| Henrik Siegumfeldt ,
siegum@food.ku.dk Bo Bjørn Greve , BOGR@kp.dk Claus Heiner Bang-Berthelsen , Lyngby Campus, Bygning 201 , claban@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
Københavns Universitet Københavns Professionshøjskole | |
I studieplanlæggeren
Sidste dag for DTUs tilmeldingsperiod for juni 3-ugerskurser
For KU og KP studerende, tilmelding foregår via e-mail til kursusansvarlig. | |
| Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |