Chemical analysis I | |
Dansk | |
5 | |
Diplomingeniør |
Juni
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsninger, praktiske øvelser, projektarbejde og fremlæggelser | |
3-uger | |
Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Obligatorisk deltagelse i eksperimentelt arbejde for adgang til eksamen | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Bedømmelse af opgaver (10%) og en afsluttende rapport (45%) med mundtlig eksamen (45%) | |
Skriftlige hjælpemidler er tilladt | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
26471/23932 , 23932 Biologisk kemi 26471 Organisk kemi 26174 Laboratoriekursus for diplomingeniører i fødevaresikkerhed og -kvalitet | |
Minimum 10 Maksimum: 40 |
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |