Aquatic food processing and technology | |
Engelsk | |
7,5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
Efterår
Question & Answers session torsdage kl. 14-15. | |
Campus Lyngby | |
13-ugers kursus med e-learning baserede forelæsninger, øvelser og projektarbejde. | |
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
Instituttet afholder selv eksamen 7 december 2020. | |
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Skriftlig eksamen 60% and projekt rapport 40%. Der afleveres 1 rapport og det er denne rapport der indgår i bedømmelsen. | |
3 timer | |
Alle hjælpemidler er tilladt :
Pga. COVID-19: Ændret til online hjemmeeksamen. | |
7-trins skala , intern bedømmelse |
Susan Løvstad Holdt , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
suho@food.dtu.dk | |
Turid Rustad ,
turid.rustad@ntnu.no | |
23 Fødevareinstituttet | |
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |