23152 Aquatic food processing and technology

2020/2021

P.g.a. Covid-19 afholdes den skriftlige eksamen for vinteren 2020 som hjemmeonline-eksamen.
Kurset er E-learning baseret
Kursusinformation
Aquatic food processing and technology
Engelsk
7,5
Kandidat
Kurset udbydes som enkeltfag
Efterår
Question & Answers session torsdage kl. 14-15.
Campus Lyngby
13-ugers kursus med e-learning baserede forelæsninger, øvelser og projektarbejde.
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur]
Instituttet afholder selv eksamen 7 december 2020.
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Skriftlig eksamen 60% and projekt rapport 40%. Der afleveres 1 rapport og det er denne rapport der indgår i bedømmelsen.
3 timer
Alle hjælpemidler er tilladt :

Pga. COVID-19: Ændret til online hjemmeeksamen.

7-trins skala , intern bedømmelse
Susan Løvstad Holdt , Lyngby Campus, Bygning 201 , suho@food.dtu.dk
Turid Rustad , turid.rustad@ntnu.no
23 Fødevareinstituttet
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
I studieplanlæggeren
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk
Overordnede kursusmål
Se engelsk kursusbeskrivelse
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
Kursusindhold
Se engelske kursusbeskrivelse
Sidst opdateret
28. oktober, 2020