| Practical chemical food analysis | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
| Januar
| |
| Campus Lyngby | |
| Forelæsninger, øvelser, gruppearbejde, laboratoriearbejde og præsentation | |
| 3-uger | |
| Sidste dag(e) i 3-ugersperioden | |
| Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
mundtlig eksamen/rapport (50/50) Eksamens forudsætning: aktivitet under laboratorie øvelser og sikkerhedsanvisninger. Ændring pga. COVID-19: 1 times individuel online skriftlig eksamen (40%), grupperapport (60%) | |
| 20 min | |
| Uden hjælpemidler | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| 23102 , Kendskab til analytisk kemi og kontaminanter i fødevarer en fordel. | |
| Maksimum: 18 |
|
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk | |
|
Jens Jørgen Sloth , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
jjsl@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |