Lipid Biochemistry, Technology, Applications and Analysis | |
Engelsk | |
4 | |
Ph.d., Fagligt fokuseret kursus Kurset udbydes som enkeltfag |
Sommerperiode i lige år (2020, 2022 ...).
Afholdes næste gang: 22.- 26. juni 2020 | |
Campus Lyngby
For 1 af øvelserne i kurset vil de studerende skulle udføre
øvelsen i Århus (1 1/2 dag) | |
Fuldtidsdeltagelse med forelæsninger og gruppearbejde/øvelser | |
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
Bedømmelse af øvelser
Præsentation af resultater fra øvelse plus teori bagved | |
Alle hjælpemidler er tilladt | |
bestået/ikke bestået , intern bedømmelse | |
Minimum 8 Maksimum: 16 |
Charlotte Jacobsen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
chja@food.dtu.dk | |
Zheng Guo , guo@eng.au.dk Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 , lduo@food.dtu.dk Jette Jakobsen , Lyngby Campus, Bygning 201 , jeja@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
Århus Universitet Københavns Universitet | |
Hos underviser
1. maj 2020
Tilmelding sker pr. e-mail til Charlotte Jacobsen, DTU Fødevareinstituttet: chja@food.dtu.dk |