English
|
Log ind
Kursussøgning
Studieplanlæggeren
DTU Kursusbasen - Arkiv
27 BioCentrum-DTU
Kursuskode
Kursustitel
27000
Almen bioteknologi og biovidenskab
27001
Almen bioteknologi og biovidenskab, mindre kursus
27011
Introduktion til bioinformatik
27012
DNA Microarrays til Expressionsanalyse
27013
Perl og Unix for bioinformatikere
27014
Videregående bioinformatik
27021
Biologisk kemi (biokemi og molekylærbiologi)
27031
Mikrobiologi og fermenteringsteknologi
27033
Eksperimentel fermentingsteknologi
27081
Medicin og teknologi - projekt
27231
Molekylær Biologi og Cellebiologi
27232
Molekylær biologiske øvelser i prokaryoter og eukaryoter
27233
Industrielle bakteriers molekylære genetik
27253
Molekylær Medicinsk Mikrobiologi
27254
Experimentel Molekylær Medicinsk Mikrobiologi
27258
Generel medicinsk mikrobiologi
27262
Miljømikrobiologi
27301
Videregående Biokemi
27302
Videregående eksperimentel biokemi
27311
Human fysiologi
27321
Immunologi
27403
Medicinalindustri
27404
Bioindustriel reaktionsteknik
27405
Metabolic Engineering og Functional Genomics
27406
Bioteknologiske oprensningsprocesser
27407
Biodiversitet og screening
27410
GXP - Good Manufacturing Practice
27443
Videregående eksperimentel bioteknologi
27444
Komparativ Mikrobiel Genomanalyse med Bioinformatik
27485
Immunologisk bioinformatik
27500
Levnedsmiddelbioteknologi
27501
Fisk som råvare
27502
Fisk som levnedsmiddel og ressource
27505
Enzym teknologi
27520
Levnedsmiddelproduktionssystemer
27521
Hygiejnisk design af procesudstyr til fødevareproduktion
27552
Skimmelsvampe i bygninger og indeklima
27584
Produktion af biofuels
27615
Molekylær Evolution
27616
Bioinformatik og Gene Discovery
27700
Fremstilling og karakterisering af levnedsmidler
27706
Praktik for levnedsmiddelingeniører
27710
Levnedsmiddelproduktion
27711
Levnedsmiddelteknologi L
27721
Mikrobiologi L
27722
Bioteknologisk mikrobiologi; gær og bakterier
27731
Biokemi L
27732
Ernæring
27733
Metoder til separation af biologisk materiale
27751
Mikrobiologiske aspekter af levnedsmiddelkonservering og kvalitetssikring
27752
Gær- og skimmelsvampe i levneds- og nydelsesmidler
27763
TEMA: Integreret produktudvikling i levnedsmiddelindustrien
27801
Bioreaktionsteknik
27802
Metabolic Engineering og Functional Genomics
27803
Biologisk sekvensanalyse
27810
Fiskemuskel -fysiologi og -biokemi
27811
Anvendt enzymkinetik og -teknologi
27931
Biologisk Kemi
27942
Bioteknisk kemi og -metodik
27961
Bioteknologiske processer