DTU Kursusbasen - Arkiv

Kursuskode Kursustitel
23101 Introduktion til fødevareproduktionskæder
23102 Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23205 Bekæmpelse af infektionssygdomme
23206 Positiv mikrobiologi og bioteknologi - anvendelse af mikroorganismer i fødevareproduktion
23210 Prædiktiv fødevaremikrobiologi og konservering
23211 Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser
23212 Øvelser i fødevarefermenteringer
23214 Life science øvelser og dataanalyse II: Mikrobiologi
23220 Fødevaremikrobiologi
23255 Truslen fra antibiotikaresistens
23256 Epidemiologi - en introduktion
23257 Kompositionel analyse af genomiske data
23258 Generel medicinsk mikrobiologi
23260 Anvendte metoder indenfor metagenomics
23261 Overvågning og epidemiologi af smitsomme sygdomme
23262 Bioinformatik for smitsomme sygdomme
23263 Avanceret modellering af infektionssygdomme
23272 Risikoanalyse i fødevaresikkerhed
23301 Praktisk kemisk fødevareanalyse
23302 Fødevarekemi
23511 Grundlæggende fødevareproduktionsteknologi
23520 Design af fødevareproduktionssystemer
23521 Hygiejnisk design i fødevareindustrien
23522 Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23531 Entrepreneurship in food and bio engineering
23532 Ølbrygning og egenkontrol kursus
23552 Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course
23564 Integreret produktinnovation i fødevareindustrien
23662 Introduktion til molekylær- og reproduktionstoksikologi
23711 Fødevareteknologi
23732 Human ernæring
23832 Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser
23837 Introductory course for PhD students at DTU Food
23839 Risk-benefit assessment of foods: methods for quantifying health effects
23901 Grundkursus i fødevareanalyse
23902 Introduktion til fødevarer
23925 Fødevaremikrobiologi
23926 Anvendt Fødevaremikrobiologi
23932 Biologisk kemi
23936 Kemisk fødevareanalyse I
23937 Kemisk fødevareanalyse II
23952 Fødevareteknologi for diplom
23953 Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring
23963 Råvarer, hygiejne og HACCP
23982 Kemisk risikoanalyse
23F11 Kemisk fødevaresikkerhed
23F12 Mikrobiologisk fødevaresikkerhed i et globalt perspektiv
23F13 Fødevaresikkerhed i relation til globale fødevaresystemer
23F14 Risikoanalyse af fødevarebårne kontaminanter
23F15 Bæredygtig fødevareproduktion og processering
23F16 Overvågning og kildesporing af fødevarebårne infektioner