English
|
Log ind
Kursussøgning
Studieplanlæggeren
DTU Kursusbasen - Arkiv
Kursuskode
Kursustitel
23101
Introduktion til fødevareproduktionskæder
23102
Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23205
Bekæmpelse af infektionssygdomme
23206
Positiv mikrobiologi og bioteknologi - anvendelse af mikroorganismer i fødevareproduktion
23210
Prædiktiv fødevaremikrobiologi og konservering
23211
Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser
23212
Øvelser i fødevarefermenteringer
23214
Life science øvelser og dataanalyse II: Mikrobiologi
23220
Fødevaremikrobiologi
23255
Truslen fra antibiotikaresistens
23256
Epidemiologi - en introduktion
23257
Kompositionel analyse af genomiske data
23258
Generel medicinsk mikrobiologi
23260
Anvendte metoder indenfor metagenomics
23261
Overvågning og epidemiologi af smitsomme sygdomme
23262
Bioinformatik for smitsomme sygdomme
23263
Avanceret modellering af infektionssygdomme
23272
Risikoanalyse i fødevaresikkerhed
23301
Praktisk kemisk fødevareanalyse
23302
Fødevarekemi
23511
Grundlæggende fødevareproduktionsteknologi
23520
Design af fødevareproduktionssystemer
23521
Hygiejnisk design i fødevareindustrien
23522
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23531
Entrepreneurship in food and bio engineering
23532
Ølbrygning og egenkontrol kursus
23552
Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course
23564
Integreret produktinnovation i fødevareindustrien
23662
Introduktion til molekylær- og reproduktionstoksikologi
23711
Fødevareteknologi
23732
Human ernæring
23832
Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser
23837
Introductory course for PhD students at DTU Food
23839
Risk-benefit assessment of foods: methods for quantifying health effects
23901
Grundkursus i fødevareanalyse
23902
Introduktion til fødevarer
23925
Fødevaremikrobiologi
23926
Anvendt Fødevaremikrobiologi
23932
Biologisk kemi
23936
Kemisk fødevareanalyse I
23937
Kemisk fødevareanalyse II
23952
Fødevareteknologi for diplom
23953
Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring
23963
Råvarer, hygiejne og HACCP
23982
Kemisk risikoanalyse
23F11
Kemisk fødevaresikkerhed
23F12
Mikrobiologisk fødevaresikkerhed i et globalt perspektiv
23F13
Fødevaresikkerhed i relation til globale fødevaresystemer
23F14
Risikoanalyse af fødevarebårne kontaminanter
23F15
Bæredygtig fødevareproduktion og processering
23F16
Overvågning og kildesporing af fødevarebårne infektioner