Kursuskode |
Kursustitel |
23101 |
Introduktion til fødevareproduktionskæder |
23102 |
Fødevaresikkerhed i produktionskæder |
23205 |
Bekæmpelse af infektionssygdomme |
23206 |
Positiv mikrobiologi og bioteknologi - anvendelse af mikroorganismer i fødevareproduktion |
23210 |
Prædiktiv fødevaremikrobiologi og konservering |
23211 |
Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser |
23212 |
Øvelser i fødevarefermenteringer |
23214 |
Life science øvelser og dataanalyse II: Mikrobiologi |
23220 |
Fødevaremikrobiologi |
23255 |
Truslen fra antibiotikaresistens |
23256 |
Epidemiologi - en introduktion |
23257 |
Kompositionel analyse af genomiske data |
23258 |
Generel medicinsk mikrobiologi |
23260 |
Anvendte metoder indenfor metagenomics |
23261 |
Overvågning og epidemiologi af smitsomme sygdomme |
23262 |
Bioinformatik for smitsomme sygdomme |
23263 |
Avanceret modellering af infektionssygdomme |
23272 |
Risikoanalyse i fødevaresikkerhed |
23301 |
Praktisk kemisk fødevareanalyse |
23302 |
Fødevarekemi |
23511 |
Grundlæggende fødevareproduktionsteknologi |
23520 |
Design af fødevareproduktionssystemer |
23521 |
Hygiejnisk design i fødevareindustrien |
23522 |
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer |
23531 |
Entrepreneurship in food and bio engineering |
23532 |
Ølbrygning og egenkontrol kursus |
23552 |
Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course |
23564 |
Integreret produktinnovation i fødevareindustrien |
23662 |
Introduktion til molekylær- og reproduktionstoksikologi |
23711 |
Fødevareteknologi |
23732 |
Human ernæring |
23832 |
Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser |
23837 |
Introductory course for PhD students at DTU Food |
23839 |
Risk-benefit assessment of foods: methods for quantifying health effects |
23901 |
Grundkursus i fødevareanalyse |
23902 |
Introduktion til fødevarer |
23925 |
Fødevaremikrobiologi |
23926 |
Anvendt Fødevaremikrobiologi |
23932 |
Biologisk kemi |
23936 |
Kemisk fødevareanalyse I |
23937 |
Kemisk fødevareanalyse II |
23952 |
Fødevareteknologi for diplom |
23953 |
Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring |
23963 |
Råvarer, hygiejne og HACCP |
23982 |
Kemisk risikoanalyse |
23F11 |
Kemisk fødevaresikkerhed |
23F12 |
Mikrobiologisk fødevaresikkerhed i et globalt perspektiv |
23F13 |
Fødevaresikkerhed i relation til globale fødevaresystemer |
23F14 |
Risikoanalyse af fødevarebårne kontaminanter |
23F15 |
Bæredygtig fødevareproduktion og processering |
23F16 |
Overvågning og kildesporing af fødevarebårne infektioner |