Practical exercises in food fermentation | |
Engelsk | |
5 | |
Bachelor Kurset udbydes som enkeltfag |
Juni
Kurset kræver fysisk tilstedeværelse. | |
Enkelte undervisningsdage på DTU, resten af undervisningen
ligger på Københavns Professionshøjskole
(Nørrebro). | |
Lab øvelser, forlæsninger, workshops, gruppe arbejde | |
3-uger | |
Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Mundtlig eksam på sidste dag af kursus | |
Mundtlig eksamen
Præsentation af poster (50%). Mundtlig eksamen (50%) | |
Offentliggøres ved kursusstart | |
Alle hjælpemidler er tilladt | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
Har færdiggjort et år af en uddannelse indenfor mikrobiologi, bioteknologi, fødevare teknologi eller lignende. | |
Maksimum: 25 |
Claus Heiner Bang-Berthelsen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
claban@food.dtu.dk | |
Bo Bjørn Greve , BOGR@kp.dk Roberto Flore , Lyngby Campus, Bygning DTU Skylab , roflo@dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
Københavns Universitet Københavns Professionshøjskole | |
I studieplanlæggeren
Sidste dag for DTUs tilmeldingsperiod for juni 3-ugerskurser
For KU og KP studerende, tilmelding foregår via e-mail til kursusansvarlig. | |
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |