| Practical chemical food analysis | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
| Januar
| |
| Campus Lyngby | |
| Forelæsninger, øvelser, gruppearbejde, laboratoriearbejde og præsentation | |
| 3-uger | |
| Sidste dag(e) i 3-ugersperioden | |
| Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
skriftelig eksamen/rapport (70/30) Eksamens forudsætning: aktivitet under laboratorie øvelser og sikkerhedsanvisninger (første kursusdag) er obligatoriske. | |
| Skriftlig eksamen: 2 timer
Eksamen varighed 1½ time | |
| Alle hjælpemidler er tilladt | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| 23102 , Kendskab til analytisk kemi og kontaminanter i fødevarer en fordel. | |
| Minimum 4 Maksimum: 20 |
|
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk | |
|
Jens Jørgen Sloth , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
jjsl@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |