| Beer brewing and safe food production | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
| Juni
Se den engelsk beskrivelse | |
| Campus Lyngby | |
| Se den engelsk beskrivelse | |
| 3-uger | |
| Sidste dag i 3-ugers perioden | |
| Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se den engelsk beskrivelse | |
| Se den engelsk beskrivelse | |
| Uden hjælpemidler :
Se den engelsk beskrivelse | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| Se den engelsk beskrivelse | |
| Maksimum: 32 |
|
Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf.
(+45) 4525 2706 ,
tjho@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren
Se den engelsk beskrivelse
Lodtrækning ved for mange tilmeldte. Fortrinsret for DTU stud. fra kandidatuddannelserne i fødevareteknologi og bioteknologi. |