DTU Kursusbasen - Arkiv

23 Fødevareinstituttet
Kursuskode Kursustitel
23061 Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter
23101 Industrielle fødevareproduktionskæder i praksis
23102 Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23151 Aquatic Food Primary Production: Fishery and Aquaculture
23152 Aquatic Food Processing and Technology
23153 Aquatic Food Supply Chain Management, Environment and Resources
23154 Safety and Health Effects of Aquatic Food
23205 Bekæmpelse af infektionssygdomme
23210 Antimikrobiel resistens og typning af bakterier
23215 Molekylære metoder til mikrobiologisk fødevaresikkerhed
23231 Quantitative Microbiological Risk Assessment
23258 Generel medicinsk mikrobiologi
23271 Risiko analyse i fødevaresikkerhed
23301 Praktisk kemisk fødevaresikkerhed
23302 Fødevarekemi
23501 Biologisk Kvalitet - betydningen af opvækst på efterfølgende produkt kvalitet
23520 Design af fødevareproduktionssystemer
23521 Hygiejnisk design i fødevareindustrien
23522 Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23531 Entrepreneurship in Food
23532 Øl brygning og egen kontrol sommer kursus
23564 Integreret produktudvikling i fødevareindustrien
23661 Smag på toksikologien! Kemiske stoffer og sundhed
23711 Fødevareteknologi
23715 Fødevareproduktionsprocesser
23831 Fysiske og biokemiske metoder til analyse af fisk som fødevare
23832 Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser
23833 Anvendt toksikologi
23835 Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener.
23836 Quantitative Microbiological Risk Assessment
23837 Introduction to scientific methodologies and philosophies used in food research
23901 Grundkursus i fødevareanalyse
23902 Introduktion til fødevarer
23922 Tværfaglig mikrobiologi
23931 Tværfagligt projekt (kemi)
23932 Biologisk Kemi
23933 Analytisk kemi
23961 Fødevareproduktion, råvarer og hygiejne