2012/2013

23531 Entrepreneurship in Food

Se den engelske beskrivelse

Engelsk titel: 


Entrepreneurship in Food

Sprog:


Point (ECTS )


5

Kursustype:   

Civil- Videregående Kursus
Kurset udbydes under åben uddannelse


Skemaplacering:

Sommerkursus
Se den engelske beskrivelse
 

Undervisningsform:

Se den engelsk beskrivelse

Kursets varighed:

3-uger

Eksamensplacering:

Aftales med læreren 

Evalueringsform:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:

Obligatoriske forudsætninger:

Faglige forudsætninger:

Ønskelige forudsætninger:


Deltagerbegrænsning:

Minimum  5, Maksimum:  40
 

Overordnede kursusmål:

Se den engelske beskrivelse


Læringsmål:

En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Understand the special entrepreneurial challenges in the Food sector
  • Identify business opportunities
  • Develop business models
  • Develop business ideas
  • Create a business plan
  • Analyse markets for new technological ideas
  • Prepare a business plan and defend it in an oral presentation
  • Write a report on the case story developed, identifing possibilites for further development

Kursusindhold:

Se den engelske beskrivelse


Mulighed for GRØN DYST deltagelse:

Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk/kursustilmelding.aspx


Kursusansvarlig:

Timothy John Hobley, 221, 258, (+45) 4525 2706, tjho@food.dtu.dk  
Caroline P. Baron, 221, 250, (+45) 4525 4919, carba@food.dtu.dk  
Lars Bogø Jensen, 204, 031, (+45) 3588 6262, lboj@food.dtu.dk  
Dorte Wiene, +45 2891 4047 dorte@wiene.net  

Institut:

23 Fødevareinstituttet

Ekstern samarbejdsinstitution:

Københavns Universitet og CBS

Tilmelding:

I CampusNet, 3rd of June
International students enrol via DTU summer school homepage: http://www.dtu.dk/English/education/Summer%20Univ

Nøgleord:

Entrepreneurskab, innovation, business, food
Sidst opdateret: 26. februar, 2013