2012/2013

23154 Safety and Health Effects of Aquatic Food

Dette kursus er obligatorisk for kandidatuddannelsen Aquatic Food Production – Safety and Quality (AQFood), men andre kvalificerede studerende er velkommende.

Engelsk titel: 


Safety and Health Effects of Aquatic Food

Sprog:


Point (ECTS )


7.5

Kursustype:   

Civil- Videregående Kursus
Kurset udbydes under åben uddannelse


Skemaplacering:

Efterår
Se engelske beskrivelse
 

Undervisningsform:

Se engelske kursusbeskrivelse

Kursets varighed:

[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur]

Eksamensplacering:

Særlig dag 

Evalueringsform:

Eksamens varighed:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:


Overordnede kursusmål:

Se engelske kursusbeskrivelse


Læringsmål:

En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se engelske kursusbeskrivelse

Mulighed for GRØN DYST deltagelse:

Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk/kursustilmelding.aspx


Kursusansvarlig:

Caroline P. Baron, 221, 250, (+45) 4525 4919, carba@food.dtu.dk  
Paw Dalgaard, pada@food.dtu.dk  
Charlotte Jacobsen, chja@food.dtu.dk  

Institut:

23 Fødevareinstituttet

Tilmelding:

I CampusNet
Sidst opdateret: 9. oktober, 2012