2012/2013

23532 Øl brygning og egen kontrol sommer kursus

Engelsk titel: 


Beer brewing and quality control summer course

Sprog:


Point (ECTS )


5

Kursustype:   

Civil- Videregående Kursus
Kurset udbydes under åben uddannelse


Skemaplacering:

Sommerkursus
Se den engelske beskrivelse
 

Undervisningsform:

Se den engelske beskrivelse

Kursets varighed:

3-uger

Eksamensplacering:

Aftales med læreren,   Aftales med læreren 

Evalueringsform:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:

Obligatoriske forudsætninger:


Deltagerbegrænsning:

Minimum  5, Maksimum:  21
 

Overordnede kursusmål:

Se den engelske beskrivelse


Læringsmål:

En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se den engelske beskrivelse
  • Se den engelske beskrivelse
  • Se den engelske beskrivelse
  • Se den engelske beskrivelse
  • Se den engelske beskrivelse
  • Se den engelske beskrivelse
  • Se den engelske beskrivelse
  • Se den engelske beskrivelse
  • Se den engelske beskrivelse

Kursusindhold:

Se den engelske beskrivelse


Litteratur:

Se den engelske beskrivelse


Mulighed for GRØN DYST deltagelse:

Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk/kursustilmelding.aspx


Kursusansvarlig:

Timothy John Hobley, 221, 258, (+45) 4525 2706, tjho@food.dtu.dk  

Institut:

23 Fødevareinstituttet

Tilmelding:

I CampusNet, Se den engelske beskrivelse
Se den engelske beskrivelse
Sidst opdateret: 28. maj, 2013