English
|
Log ind
Kursussøgning
Studieplanlæggeren
DTU Kursusbasen - Arkiv
Kursuskode
Kursustitel
23061
Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter
23101
Industrielle fødevareproduktionskæder i praksis
23102
Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23151
Aquatic Food Primary Production: Fishery and Aquaculture
23152
Aquatic Food Processing and Technology
23153
Aquatic Food Supply Chain Management, Environment and Resources
23154
Safety and Health Effects of Aquatic Food
23205
Bekæmpelse af infektionssygdomme
23210
Antimikrobiel resistens og typning af bakterier
23215
Molekylære metoder til mikrobiologisk fødevaresikkerhed
23231
Quantitative Microbiological Risk Assessment
23258
Generel medicinsk mikrobiologi
23271
Risiko analyse i fødevaresikkerhed
23301
Praktisk kemisk fødevaresikkerhed
23302
Fødevarekemi
23501
Biologisk Kvalitet - betydningen af opvækst på efterfølgende produkt kvalitet
23520
Design af fødevareproduktionssystemer
23521
Hygiejnisk design i fødevareindustrien
23522
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23531
Entrepreneurship in Food
23532
Øl brygning og egen kontrol sommer kursus
23564
Integreret produktudvikling i fødevareindustrien
23661
Smag på toksikologien! Kemiske stoffer og sundhed
23711
Fødevareteknologi
23715
Fødevareproduktionsprocesser
23831
Fysiske og biokemiske metoder til analyse af fisk som fødevare
23832
Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser
23833
Anvendt toksikologi
23835
Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener.
23836
Quantitative Microbiological Risk Assessment
23837
Introduction to scientific methodologies and philosophies used in food research
23901
Grundkursus i fødevareanalyse
23902
Introduktion til fødevarer
23922
Tværfaglig mikrobiologi
23931
Tværfagligt projekt (kemi)
23932
Biologisk Kemi
23933
Analytisk kemi
23961
Fødevareproduktion, råvarer og hygiejne