DTU Kursusbasen - Arkiv

23 Fødevareinstituttet
Kursuskode Kursustitel
23061 Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter
23101 Industriel fødevareproduktion i praksis
23102 Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23201 Avanceret Mikrobiel Fødevaresikkerhed
23205 Bekæmpelse af infektionssygdomme
23210 Antimikrobiel Resistens og typning af bakterier
23231 Quantitative Microbiological Risk Assessment
23258 Generel medicinsk mikrobiologi
23271 Risiko analyse i fødevaresikkerhed
23301 Praktisk kemisk fødevaresikkerhed
23501 Biologisk Kvalitet - betydningen af opvækst på efterfølgende produkt kvalitet
23520 Design af Fødevareproduktionssystemer
23521 Hygiejnisk design af procesudstyr
23522 Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23564 Integreret produktudvikling i fødevareindustrien
23601 Effekten af opvækst på efterfølgende kvalitet
23661 Toksikologisk vurdering af kemikalier i fødevarer, forbrugerprodukter og miljøet
23711 Fødevareteknologi L
23715 Fødevareproduktionsprocesser
23831 Fysiske og biokemiske metoder til analyse af fisk som fødevare
23832 Lipid Biokemi, Teknologi, Applikationer og Analyses
23833 Anvendt toksikologi
23834 Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener.
23901 Grundkursus i Fødevareanalyse
23902 Fødevarer
23932 Biologisk Kemi