English
|
Log ind
Kursussøgning
Studieplanlæggeren
DTU Kursusbasen - Arkiv
23 Fødevareinstituttet
Kursuskode
Kursustitel
23061
Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter
23101
Industriel fødevareproduktion i praksis
23102
Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23201
Avanceret Mikrobiel Fødevaresikkerhed
23205
Bekæmpelse af infektionssygdomme
23210
Antimikrobiel Resistens og typning af bakterier
23231
Quantitative Microbiological Risk Assessment
23258
Generel medicinsk mikrobiologi
23271
Risiko analyse i fødevaresikkerhed
23301
Praktisk kemisk fødevaresikkerhed
23501
Biologisk Kvalitet - betydningen af opvækst på efterfølgende produkt kvalitet
23520
Design af Fødevareproduktionssystemer
23521
Hygiejnisk design af procesudstyr
23522
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23564
Integreret produktudvikling i fødevareindustrien
23601
Effekten af opvækst på efterfølgende kvalitet
23661
Toksikologisk vurdering af kemikalier i fødevarer, forbrugerprodukter og miljøet
23711
Fødevareteknologi L
23715
Fødevareproduktionsprocesser
23831
Fysiske og biokemiske metoder til analyse af fisk som fødevare
23832
Lipid Biokemi, Teknologi, Applikationer og Analyses
23833
Anvendt toksikologi
23834
Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener.
23901
Grundkursus i Fødevareanalyse
23902
Fødevarer
23932
Biologisk Kemi