2010/2011

23501 Biologisk Kvalitet - betydningen af opvækst på efterfølgende produkt kvalitet

Engelsk titel: 


Biological Quality - Pre-harvest impact on post-harvest product quality

Sprog:


Point (ECTS )


5

Kursustype:   

Civil- Videregående Kursus
Kurset udbydes under åben uddannelse


Skemaplacering:

E2B

 

Undervisningsform:

Forelæsninger, gruppearbejde, praktiske øvelser, projekt arbejde

Kursets varighed:

13-uger

Eksamensplacering:

E2B 

Evalueringsform:

Eksamens varighed:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:


Deltagerbegrænsning:

Minimum  4, Maksimum:  24
 

Overordnede kursusmål:

Se engelsk version


Mulighed for GRØN DYST deltagelse:

Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk/kursustilmelding.aspx


Kursusansvarlig:

Michael Engelbrecht Nielsen, 221, 066, (+45) 4525 4906, mice@food.dtu.dk  

Institut:

23 Fødevareinstituttet

Tilmelding:

I CampusNet

Nøgleord:

Produkt kvalitet, fiskesygdomme, akvakultur
Sidst opdateret: 21. april, 2011