2010/2011
23501 Biologisk Kvalitet - betydningen af opvækst på efterfølgende produkt kvalitet
Engelsk titel: Biological Quality - Pre-harvest impact on post-harvest product quality Sprog:
Engelsk Point
(ECTS )
5 Kursustype:
Civil- Videregående Kursus Kurset udbydes under åben uddannelse
Skemaplacering:
E2B
Undervisningsform: Forelæsninger, gruppearbejde, praktiske øvelser, projekt arbejde
Kursets varighed:
13-uger Eksamensplacering:
E2B
Evalueringsform:
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er) Eksamens varighed:
30 min Hjælpemidler:
Alle hjælpemidler er tilladt Bedømmelsesform: 7-trins skala, intern bedømmelse Deltagerbegrænsning: Minimum 4, Maksimum: 24 Overordnede kursusmål:
Se engelsk version
Mulighed for GRØN DYST deltagelse:
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på
Kursusansvarlig:
, 221, 066, (+45) 4525 4906,
Institut:
23 Fødevareinstituttet Tilmelding:
I CampusNet Nøgleord: Produkt kvalitet, fiskesygdomme, akvakultur
Sidst opdateret:
21. april, 2011