Kursuskode |
Kursustitel |
23101 |
Introduktion til fødevareproduktionskæder |
23102 |
Fødevaresikkerhed i produktionskæder |
23151 |
Aquatic food primary production: Fishery and aquaculture |
23152 |
Aquatic food processing and technology |
23154 |
Safety and health effects of aquatic food |
23155 |
Marine ressourcer - forskning og innovation |
23205 |
Bekæmpelse af infektionssygdomme |
23206 |
Positiv mikrobiologi og bioteknologi - anvendelse af mikroorganismer i fødevareproduktion |
23208 |
Brewing 1 |
23209 |
Brewing 2 |
23210 |
Prædiktiv fødevaremikrobiologi |
23211 |
Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser |
23220 |
Fødevaremikrobiologi |
23255 |
Truslen fra antibiotikaresistens |
23256 |
Epidemiologi - en introduktion |
23257 |
Kompositionel analyse af genomiske data |
23258 |
Generel medicinsk mikrobiologi |
23259 |
Helgenom analyser i mikrobiologisk diagnostik |
23272 |
Risikoanalyse i fødevaresikkerhed |
23281 |
Præklinisk lægemiddeludvikling |
23301 |
Praktisk kemisk fødevareanalyse |
23302 |
Fødevarekemi |
23511 |
Grundlæggende fødevareproduktionsteknologi |
23520 |
Design af fødevareproduktionssystemer |
23521 |
Hygiejnisk design i fødevareindustrien |
23522 |
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer |
23531 |
Entrepreneurship in food and bio engineering |
23532 |
Ølbrygning og egenkontrol kursus |
23534 |
Entrepreneurship in food and bioengineering |
23552 |
Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course |
23564 |
Integreret produktinnovation i fødevareindustrien |
23662 |
Introduktion til molekylær- og reproduktionstoksikologi |
23711 |
Fødevareteknologi |
23732 |
Ernæring |
23832 |
Lipid biokemi, teknologi, applikationer og analyser |
23837 |
Introduction to scientific methodologies and philosophies used in food research |
23839 |
Risk-benefit assessment of foods: methods for quantifying health effects |
23901 |
Grundkursus i fødevareanalyse |
23902 |
Introduktion til fødevarer |
23921 |
Risikoanalyse og modellering |
23924 |
Fødevaremikrobiologi |
23932 |
Biologisk kemi |
23935 |
Fødevarekemi og kemiske analyser |
23951 |
Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring |
23962 |
Fødevareproduktion, råvarer og hygiejne |
23981 |
Toksikologi |