23534 Entrepreneurship in food and bioengineering

2019/2020

Kurset er identisk med kursus 23531, der udbydes i august.
Kursusinformation
Entrepreneurship in food and bioengineering
Engelsk
5
Kandidat
Kurset udbydes som enkeltfag
E7 (tirs 18-22)
Campus Lyngby
Se den engelsk beskrivelse
13-uger
E7
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se den engelske beskrivelse
Oral exam, 20 min
Uden hjælpemidler :

Se den engelske beskrivelse

7-trins skala , intern bedømmelse
23531
Se den engelsk beskrivelse.
Minimum 5
Dorte Wiene , Bygning xx , dorte@wiene.net
Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf. (+45) 4525 2706 , tjho@food.dtu.dk
23 Fødevareinstituttet
I studieplanlæggeren
August 1st for non DTU students via e-mail to course responsible
Students from University of Copenhagen should enrol for the course at DTU. Private persons and from industry are welcome.
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk
Overordnede kursusmål
Se den engelske beskrivelse
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Understand the special entrepreneurial challenges in the food sector
  • Identify business opportunities
  • Develop business models
  • Analyze markets for knowledge based products and services
  • Set up questionnaires and interview customers
  • Analyze customer value proposition
  • Plan the establishment of a company (Business planning)
  • Determine capital requirements
  • Establish cash flow projection
  • Establish budgets on profit/loss, assets/liabilities
  • Specify management competence profiles
  • Prepare a business plan
Kursusindhold
Se den engelske beskrivelse
Litteraturhenvisninger
Se den engelsk beskrivelse
Bemærkninger
Se den engelske beskrivelse
Sidst opdateret
27. juni, 2019