The threat from antimicrobial resistance | |
Engelsk | |
5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
August
Kurset opstartes i August 2020 | |
Campus Lyngby | |
Ca. 40% forelæsninger (både traditionelle og e-learning), 30% praktisk laboratoriearbejde (antimikrobiel resistensbestemmelse og sekventering), 30% projektbaseret bioinformatisk projekt gruppearbejde. | |
3-uger | |
Sidste dag(e) i 3-ugersperioden | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Det er en forudsætning for den mundtlige eksamen at den studerende har afleveret en caserapport (gruppearbejde). Den mundtlige eksamen tæller for 100 % af karakteren. Ændring pga. COVID-19: Det er en forudsætning for den mundtlige eksamen at den studerende har afleveret en caserapport (gruppearbejde) og har deltaget i en kort online test af forståelsen af det udførte laboratoriearbejde. Den mundtlige eksamen tæller for 80% af karakteren, online test tæller for 20%. | |
Uden hjælpemidler | |
7-trins skala , ekstern censur | |
27002/27008.27051.36626.23205.23258 , Kræver grundlæggende færdigheder i mikrobiologi, mikrobiel fysiologi og biokemi. Basalt kendskab til dyrkning af bakterier, PCR og molekylærbiologi vil være en fordel. | |
Minimum 10 Maksimum: 20 |
Rene S. Hendriksen , Lyngby Campus, Bygning 204, Tlf.
(+45) 3588 6288 ,
rshe@food.dtu.dk | |
Jette Sejer Kjeldgaard , Lyngby Campus, Bygning 204, Tlf.
(+45) 3588 6269 ,
jetk@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |