Beer brewing and safe food production | |
Engelsk | |
5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
August
Pga. COVID-19 er kurset flyttet fra juni til august, da det ikke er muligt at komme i laboratoriet i juni. | |
Campus Lyngby | |
Se den engelsk beskrivelse | |
3-uger | |
Sidste dag i 3-ugers perioden | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se den engelsk beskrivelse | |
Se den engelsk beskrivelse | |
Uden hjælpemidler :
Se den engelsk beskrivelse | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
Se den engelsk beskrivelse | |
Minimum 5 Maksimum: 34 |
Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf.
(+45) 4525 2706 ,
tjho@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren
Se den engelsk beskrivelse
Lodtrækning ved for mange tilmeldte. Fortrinsret for DTU stud. fra kandidatuddannelserne i fødevareteknologi og bioteknologi. | |
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |