Kursuskode |
Kursustitel |
23061 |
Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter |
23101 |
Industriel fødevareproduktion i praksis |
23102 |
Fødevaresikkerhed i produktionskæder |
23205 |
Bekæmpelse af infektionssygdomme |
23210 |
Antimikrobiel resistens og typning af bakterier |
23215 |
Molekylære metoder til mikrobiologisk fødevaresikkerhed |
23231 |
Quantitative Microbiological Risk Assessment |
23258 |
Generel medicinsk mikrobiologi |
23271 |
Risiko analyse i fødevaresikkerhed |
23301 |
Praktisk kemisk fødevaresikkerhed |
23302 |
Fødevarekemi |
23501 |
Biologisk Kvalitet - betydningen af opvækst på efterfølgende produkt kvalitet |
23520 |
Design af fødevareproduktionssystemer |
23521 |
Hygiejnisk design i fødevareindustrien |
23522 |
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer |
23530 |
Øl brygning og entrepreneurship Sommer skole |
23564 |
Integreret produktudvikling i fødevareindustrien |
23661 |
Smag på toksikologien! Kemiske stoffer og sundhed |
23711 |
Fødevareteknologi |
23715 |
Fødevareproduktionsprocesser |
23831 |
Fysiske og biokemiske metoder til analyse af fisk som fødevare |
23832 |
Lipid Biokemi, Teknologi, Applikationer og Analyses |
23833 |
Anvendt toksikologi |
23834 |
Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener. |
23835 |
Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener. |
23836 |
Quantitative Microbiological Risk Assessment |
23901 |
Grundkursus i fødevareanalyse |
23902 |
Introduktion til fødevarer |
23931 |
Tværfagligt projekt (kemi) |
23932 |
Biologisk kemi |