DTU Kursusbasen - Arkiv

23 Fødevareinstituttet
Kursuskode Kursustitel
23061 Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter
23101 Industriel fødevareproduktion i praksis
23102 Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23205 Bekæmpelse af infektionssygdomme
23210 Antimikrobiel resistens og typning af bakterier
23215 Molekylære metoder til mikrobiologisk fødevaresikkerhed
23231 Quantitative Microbiological Risk Assessment
23258 Generel medicinsk mikrobiologi
23271 Risiko analyse i fødevaresikkerhed
23301 Praktisk kemisk fødevaresikkerhed
23302 Fødevarekemi
23501 Biologisk Kvalitet - betydningen af opvækst på efterfølgende produkt kvalitet
23520 Design af fødevareproduktionssystemer
23521 Hygiejnisk design i fødevareindustrien
23522 Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23530 Øl brygning og entrepreneurship Sommer skole
23564 Integreret produktudvikling i fødevareindustrien
23661 Smag på toksikologien! Kemiske stoffer og sundhed
23711 Fødevareteknologi
23715 Fødevareproduktionsprocesser
23831 Fysiske og biokemiske metoder til analyse af fisk som fødevare
23832 Lipid Biokemi, Teknologi, Applikationer og Analyses
23833 Anvendt toksikologi
23834 Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener.
23835 Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener.
23836 Quantitative Microbiological Risk Assessment
23901 Grundkursus i fødevareanalyse
23902 Introduktion til fødevarer
23931 Tværfagligt projekt (kemi)
23932 Biologisk kemi