English
|
Log ind
Kursussøgning
Studieplanlæggeren
DTU Kursusbasen - Arkiv
23 Fødevareinstituttet
Kursuskode
Kursustitel
23061
Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter
23101
Industriel fødevareproduktion i praksis
23102
Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23205
Bekæmpelse af infektionssygdomme
23210
Antimikrobiel resistens og typning af bakterier
23215
Molekylære metoder til mikrobiologisk fødevaresikkerhed
23231
Quantitative Microbiological Risk Assessment
23258
Generel medicinsk mikrobiologi
23271
Risiko analyse i fødevaresikkerhed
23301
Praktisk kemisk fødevaresikkerhed
23302
Fødevarekemi
23501
Biologisk Kvalitet - betydningen af opvækst på efterfølgende produkt kvalitet
23520
Design af fødevareproduktionssystemer
23521
Hygiejnisk design i fødevareindustrien
23522
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23530
Øl brygning og entrepreneurship Sommer skole
23564
Integreret produktudvikling i fødevareindustrien
23661
Smag på toksikologien! Kemiske stoffer og sundhed
23711
Fødevareteknologi
23715
Fødevareproduktionsprocesser
23831
Fysiske og biokemiske metoder til analyse af fisk som fødevare
23832
Lipid Biokemi, Teknologi, Applikationer og Analyses
23833
Anvendt toksikologi
23834
Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener.
23835
Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener.
23836
Quantitative Microbiological Risk Assessment
23901
Grundkursus i fødevareanalyse
23902
Introduktion til fødevarer
23931
Tværfagligt projekt (kemi)
23932
Biologisk kemi