2011/2012

23834 Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener.

Engelsk titel: 


Rapid Detection, Enumeration and Characterization of Foodborne Pathogens

Sprog:


Point (ECTS )


10

Kursustype:   

Ph.D.- Life Science
Kurset udbydes under åben uddannelse


Skemaplacering:

Efterår

 

Undervisningsform:

Se den engelske kursusbeskrivelse

Kursets varighed:

[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur]

Evalueringsform:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:

Tidligere kursus:

Ingen

Obligatoriske forudsætninger:


Overordnede kursusmål:

For yderligere information, se den engelske udgave af kursusbasen.


Læringsmål:

En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se den engelske kursusbeskrivelse

Kursusindhold:

Se den engelske kursusbeskrivelse


Litteratur:

Se den engelske kursusbeskrivelse


Kursusansvarlig:

Jeffrey Hoorfar, H, 2.20, (+45) 3588 7379, jhoo@food.dtu.dk  

Institut:

23 Fødevareinstituttet

Kursushjemmeside:

http://www.biotracer.org/

Tilmelding:

Hos læreren
Se engelske kursusbeskrivelse
Sidst opdateret: 18. april, 2011