2011/2012
23834 Hurtig påvisning, kvantificering og karakterisering af fødevarebårne patogener. |
|
| |  | Engelsk titel:
| Rapid Detection, Enumeration and Characterization of Foodborne Pathogens | Sprog:
| | Point
(ECTS )
| 10 | Kursustype:
| Ph.D.- Life Science
| Kurset udbydes under åben uddannelse |
| | |
| Skemaplacering:
| Efterår
| Undervisningsform: | Se den engelske kursusbeskrivelse | Kursets varighed:
| [Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | Evalueringsform:
| | Hjælpemidler:
| | Bedømmelsesform: | | Tidligere kursus:
| Ingen | Obligatoriske forudsætninger: | |
| Overordnede kursusmål:
| For yderligere information, se den engelske udgave af kursusbasen. |
| Læringsmål: | En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne: | - Se den engelske kursusbeskrivelse
| Kursusindhold:
| Se den engelske kursusbeskrivelse |
| Litteratur:
| Se den engelske kursusbeskrivelse |
| Kursusansvarlig:
| , H, 2.20, (+45) 3588 7379,
| Institut:
| 23 Fødevareinstituttet | Kursushjemmeside:
| | Tilmelding:
| Hos læreren Se engelske kursusbeskrivelse |
|
|
|
Sidst opdateret:
18. april, 2011 |