Kursuskode |
Kursustitel |
25101 |
Avancerede metoder til kvalitetsrelateret beskrivelse af levnedsmidler og bio-produkter |
25102 |
Oceanografi |
25103 |
Ferskvandsfisk og akvakultur |
25302 |
Havets Fysik |
25303 |
Matematisk biologi |
25304 |
Differentialligninger i biologi |
25306 |
Akvakultur - anvendt biologi |
25307 |
Fiskeriøkologi og -assessment |
25308 |
Fangstteknologi |
25309 |
Design af survey- og moniteringssystemer |
25310 |
Biologisk oceanografi |
25315 |
Fiskerigenetik og conservation af akvatisk biodiversitet |
25316 |
Recirkulationssystemer til fiskeopdræt |
25601 |
Fysiske og biokemiske metoder til analyse af fisk som fødevare |
25604 |
Climate impacts on the Baltic Sea – from science to policy |
25801 |
Akvatisk videnskab og levende ressourcer - formidling af forskning |
25802 |
Study Group in Theoretical Ecology |