Kursuskode |
Kursustitel |
23011 |
Fødevareteknologi B |
23061 |
Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter |
23101 |
Industriel fødevareproduktion i praksis |
23102 |
Fødevaresikkerhed i produktionskæder |
23201 |
Avanceret Mikrobiel Fødevaresikkerhed |
23210 |
Antimikrobiel Resistens og typning af bakterier |
23231 |
Quantitative Microbiological Risk Assessment |
23271 |
Risk analysis in food safety |
23301 |
Praktisk kemisk fødevaresikkerhed |
23520 |
Design af Fødevareproduktionssystemer |
23521 |
Hygiejnisk design af procesudstyr |
23522 |
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer |
23564 |
Integreret produktudvikling i levnedsmiddelindustrien |
23710 |
Fødevareproduktion |
23711 |
Fødevareteknologi L |
23932 |
Biologisk Kemi |